Ensemble

Hasse Hardenstedt

Är mannen som skapat Svedalarevyn därför kallad revypappa. Som 6-åring uppträdde Hasse på familjefester och så har det rullat på. Kanske inte konstigt att han kom in i underhållnings- branschen, för många i hans släkt var underhållare. Hasse älskar sin publik och är inte rädd för att ”sticka ut”.

Skriver själv mycket och håller i alla trådar (vilket inte är riktigt sant, för trådarna håller älskade fru Lisa i – det är hon som syr kläderna). Hasse har blivit tilldelat minst 11 utmärkelser för sina gärningar, nu saknas bara årets Eldsjäl och Nobelpriset.

Maria Perlman Aspeklev

Är med i revyn för femte gången. Arbetar i Malmö men bor i Svedala. Ogillar kyla och tidiga morgnar, så värmen på scenen passar denna kvinna utmärkt.
 
Sång och teater har funnits med sedan barnsben och Maria hoppas att årets kabaré ska kunna skänka, glädje och kanske lite eftertanke i vintermörkret.

Dennis Lindgren (orkester)

Dennis Lindgren är mångsysslaren med glimten i ögat som älskar allt som gör livet gott att leva. Dennis har studerat musik både i Malmö och Växjö och hans stora passion är att skriva låtar, både till sig själv och andra.

1996 blev han kapellmästare i Svedalarevyn och åren som följde minns han med stor värme och glädje. Just därför känns det extra roligt att få göra comeback, eller som han själv uttrycker det ”ett mycket kärt återseende.”

Peter Fridh

En mångsidig man med erfarenhet av arbete som skådespelare inom teater och TV i drygt 25 år. Utöver det har Peter också haft uppdrag inom näringslivet, bland annat som
konferencier. Peters kunskaper från skådespeleriet har han kombinerat med utbildning i storytelling och dramaturgi vid Nordic Business Institute i Växjö.
 
Numera är Peter även certifierad storyteller. Det har visat sig att denna erfarenhets- och kunskapsmix är givande för det han ägnar sig i dag. Där ibland kan nämnas regi i Svedalarevyn 2017 och nu regi och som skådespelare i årets Kabaré  DITT & DATT.