Ensemble

Hasse Hardenstedt

Är mannen som skapat Svedalarevyn därför kallad revypappa. Som 6-åring uppträdde Hasse på familjefester och så har det rullat på. Kanske inte konstigt att han kom in i underhållnings- branschen, för många i hans släkt var underhållare. Hasse älskar sin publik och är inte rädd för att ”sticka ut”. Skriver själv mycket och håller i alla trådar (vilket inte är riktigt sant, för trådarna håller älskade fru Lisa i – det är hon som syr kläderna). Hasse har blivit tilldelat minst 11 utmärkelser för sina gärningar, nu saknas bara årets Eldsjäl och Nobelpriset.

Nina Hylander

En glad tös med mycket energi som kastar sig in i nya utmaningar med huvudet före. Hon älskar att sjunga men provar nu för första gången sina vingar inom teatern och revyns värld. Nina älskar att jobba men letar fortfarande efter sitt drömjobb. På fritiden blir det lite lätt träning, en promenad i skogen, eller varför inte en sväng om på dansgolvet – salsa, foxtrot bugg eller vals, allt är lika kul! Ett annat intresse är resor, som Nina lyckligtvis delar med sin kära sambo.

Maria Lindberg

Är med i revyn för fjärde året i rad. Bor numera i Malmö, men tar sig gärna till Svedala och scenen på Folkets hus. Ogillar kyla och tidiga morgnar, så värmen på revykvällarna passar denna kvinna utmärkt. Sång och teater har funnits med sedan barnsben och Maria hoppas att årets revy ska kunna skänka skratt och glädje i vintermörkret.

Sam Nilsson

Har arbetat som smed i 35år och 15år som kyrkovaktmästare. Sam har hållit på med teater och revy i cirka 30år dels som aktör men också regissör för “En Julsaga”. Den spelades på Flamman i Svedala och gick väldigt bra. Och nu är han med på revyn igen. Det har nog blivit en åtta uppsättningar tillsammans med Hasse. Sam är i full gång med att skola in sig som pensionär vilket han finner mycket behagligt. Vi ses på Folkets Hus!

Kjell-Åke Ingerheim

En glad pensionär sedan ett år tillbaka från ett jobb på Försäkringskassan. Nu innehåller livet enbart det han vill göra, och ett antal mindre måsten. Barnbarnen Erica och Tindra förgyller vardagen och Dr Rock, som håller i tåtarna på St Gertrud, förgyller kvällarna. Ibland blir det Folk å Rock eller Viktoria. Revyn förgyller helgerna och om man räknar rätt, så är det tolfte gången Kjell-Åke är med i revyn – ibland har man tur i livet!

Mikael Jörgensen

Denna man har verkligen teater i blodet. Ända sedan 7-årsåldern har han spelat all sorts teater. Men det är lustspel, barnteater och revy som ligger honom varmast om hjärtat. Det är sjätte gången som Mikael är med i Svedalarevyn, men i år endast på scen och det är där trivs han som fisken i vattnet. Han hoppas att ni får en trevlig kväll med denna jubileums revy – 25 år tänk vad tiden går!